Nieuws    -     Evenementen    -     Kaarten    -     Media    -     Contact
Aankomende evenementen3Volution - 2 November @ Ambiani Bladel

Na een succesvolle eerste editie van 3Volution in 2012 kon een vervolg niet uitblijven. Precies een jaar na dato slaan de Ambiani en Just Party weer de handen in een om een knalfeest neer te zetten en wel op zaterdag 2 november. Deze keer ook weer 3 muziekstijlen in 3 area's bij de Ambiani in Bladel. Met in de grote zaal classics, freestyle en hardcore van The Viper, Dozer, Francois, Genius en Zerox. De Perronzaal wordt het terrein van Johanthan D., Emma, Thomass en Rikkert ft. MC Sloopkogel met de meest rammelende electro, dubstep en drum&bass. 't Cafe wordt gevuld met EDM, house en club door JK, Daemo, Pindakaas en Verse Vis Live.

3Volution @ AmbianiVerdeelt over drie zalen zal de maximale capaciteit van de feestlocatie benut worden. Elke zaal wordt ook dit jaar voorzien van een zeer krachtig geluidssysteem en een overdaad aan lichteffecten, lasers en special effects, om de muziek maximaal tot zijn recht te laten komen en er een knallend feest van te maken. Iets waar de Ambiani om bekend staat, zoals het ook afgelopen kermis weer heeft plaats gevonden. Met een dikke party op zondag en een even zo losgaande maandag, iets wat op 2 november zeker herhaald gaat worden.

Classics, Freestyle, Hardcore
Voor de classics, freestyle en hardcore hebben we The Viper, Dozer, Francois, Genius en Zerox vast gelegd. The Viper begon midden jaren '90 aan zijn carrière met diverse hardcore releases op het beroemde Baby Boom label. Waarmee hij flinke hits scoorde en al snel stond hij daarna op grote feesten als Mystery Land, Megarave en Nightmare. Onder zijn synoniem The Black Knight is hij eind jaren '90 medeveroorzaker van de de opkomst van de 'newstyle', iets wat later uitmondt in een hardstyle epidemie. Vandaag de dag is hij niet meer weg te denken op de freestyle feesten en stond afgelopen zomer weer op Defqon One, Decibel, Dominator en Q-base. Niet de minste. Dozer is eveneens een ouwe rot in het DJ vak en was - onder de naam DJ Tony - een van de eerste jump producers. Later scoorde hij nog diverse hits, waaronder de hardstylekraker 'Church of the darkside' en 'The Journey' wat het anthem van Last World festival werd in 2012. Francois en Genius behoeven weinig uitleg in de Kempen. Voor velen waren zij de gezichten van de befaamde afterclub Zino, maar vandaag de dag maken ze vooral furore met hun 'Freaks!' concept. Zij staan dan ook vaak achter de draaitafels op feesten als Pussy Lounge, Emporium en Decibel. De avond wordt afgetrapt door de Reuselse Zerox, met de lekkerste house- en tranceclassics.

Electro, Dubstep, Drum&bass
De kneiterharde 'drops' en vuile 'beats' zijn in de vorm van electro, dubstep en drum&bass op 2 november te vinden in de Perronzaal. Waar Oooh Shit! resident Johanthan D. samen met Oooh Shit! organisator Emma de DJ-booth bevolkt. Waar Jonathan D. al sinds jaar en dag achter de draaitafels opereert en op zo'n beetje elk dubstep feest in de regio staat, maakte Emma afgelopen zomer haar DJ debuut. Niet geheel onverdienstelijk met sets op Tag festival en FuckYouWereFromEindhoven. Daarnaast staat Thomass in de line-up, de man die de Kempen wakker schudt als het gaat om deze underground stijlen. Als laatste act voegen we nog een gastsetje toe van Rikkert en MC Sloopkogel.

EDM, House, Club
Voor de wat relaxtere dancemuziek kun je deze avond terecht in het Café. Ambi Puur residents Daemo en JK staan hier achter de draaitafels en brengen jullie een lekkere mix van EDM, house- en clubplaatjes! Het opkomende DJ-team Pindakaas opent hier de avond, bestaande uit FeestDJmax, Robbie Don Saint, Don Tirkx en MC Baffilicious. Daarbij hebben we als extra act nog Verse Vis Live toegevoegd! Het Café blijft heel de avond gratis toegankelijk.

Kaartjes
Kaartjes voor dit feest a € 10,- zijn verkrijgbaar bij de bar van de Ambiani en als E-ticket via het systeem van Paylogic. Deze bestel je via de kaartenpagina. Just Party raadt aan om zoveel mogelijk kaarten tegelijkertijd te bestellen, om maar eenmalig de transactiekosten te betalen. Voor dit feest zijn er slechts 700 kaarten beschikbaar, dus wil je dit niet missen ben er dan snel bij! Mits het niet uitverkocht raakt, dan kost de entree € 13,- aan de kassa. De minimum leeftijd voor 3Volution is 16 jaar, hier wordt strikt op gecontroleerd. De Ambiani is 2 november geopend van 21.00 uur tot 03.00 uur. 


Facebook

Facebook.com  Facebook.com
Event links

Facebook.com   Partyflock.nl   Twitter.com   Reuselcity.nl


Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste nieuws van Just Party en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief


Tell-a-friend
Breng je vrienden op de hoogte van de komende evenementen met Tell-a-friend!
Archief

Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden Bekijk media bestanden